Followers

Thursday, 15 March 2012

HIDUP BORING

BORING? itu lumrah sebuah kehidupan.tak kisah lah boring yang macam mana pun kerana boring nie banyak jenis boring.........mungkin ada yang tersenarai kat bawah nie...hahahahahah jom kita tengok dan baca sama-sama........

HIDUP TERASA BORING BILA...............

1-Muka hensem atau cantik tapi tak ada orang nak ngorat.

2-Duit punya lah banyak gila berjuta-juta pulak tu....tapi tak ada isteri,apa tah lagi girlpren.

3-Bawak kereta punya lah cermat tapi tetap kena saman.

4-Baca majalah punya lah kelakar gila,tapi tak mau gelak.

5-Kerja macam dah siap tapi tak siap-siap pown...

6-Kapel beria-ia ajak tengok wayang tapi dia tido.

7--Dah berkeluarga tapi bila cuti hujung minggu masing-masing dengan hal sendiri.

8-Perut dah kenyang tapi mata pulak rasa mengantuk.

9-Jawatan dalam kompeni cukup gah tapi takde kerja.

10-idea nak melukis dah ada tapi mood pulak tak ad...adoi......

No comments:

Post a Comment